Referenser

Här tipsar jag om några företag jag haft samarbete med eller själv använt mig av.

Jag kan rekommendera denna samtalsterapeut som finns i centrala Stockholm – terapi i stockholm om du skulle vara i behov av att samtala och få vägledning i livet – privat eller yrkesmässigt.

Har du problem i relationen med din partner så kan det vara en mycket klok idé att gå i parterapi – då kan ni båda få hjälp att prata igenom saker och problem med hjälp av av en professionell samtalsterapeut.

KA Åkeri i Järfälla, Stockholm tillhandahåller YKB utbildningar, Yrkesförarkompetens för de som utför godstransporter
(Den 10 september 2009 blev det lag på detta (SFS 2007:1157).) De utför även transporter med både stora och mindre lastbilar

I vårt vackra långa land finns det många gärdesgårdar riktigt hantverk och de flesta byggda för längesedan. Även om de är byggda av naturens eget material så står de inte emot väder och vind, mängder av snö som snöplogen slänger upp osv. Ibland kan man behöva bygga en het ny gärdesgård, ibland kan det räcka att man reparerar och renoverar delar av den befintliga. Men är det väldigt gammal lönar det sig oftast att bygga om den helt från början. Om du behöver hjälp med detta så kan du kontakta Insjöns Entreprenad i Insjön strax söder om Leksand. Han bygger gärdesgårdar både i Dalarna och även i Stockholmstrakten, men även i övriga delar av landet efter överenskommelse. Du kan genom honom också få hjälp med både grindar och grindstolpar till gärdesgården.

Under pandemin har många jobbat hemma vilket säkert påverkat andelen bostadsinbrott. Många har använt sig av att hålla digitala möten. Några som är proffs på både facilitering av vanliga möten men nu även hur man håller digitala möten är Facilitatorhuset – de har bl.a. kurser i digitala möten

Behöver du hjälp med blästringsarbeten i Stockholm så kan du kontakta BlästringsAB. Jag lämnade in 2st gjutjärnssidor till en fin gammal bänk – till BlästringsAB som blästrade dem och de blev jättefina.

För dig som inser att en bil är en investering man måste sköta om och vara rädd om – kan jag tips om Stockholms Bilvård som har 20 års erfarenhet av lackskyddsbehandling, helrekonditionering och stenskottsfoliering.
Här kan du t.ex. se deras Youtube kanal hur de olika behandlingarna går till Stockholms Bilvård AB Lackskyddsbehandling
och här kan du se vad som menas med stenskottsfilm .

Behöver du hjälp med gardiner, textilier eller inredning kan du kontakta Textil & Interiör i Sollentuna.

Besökte nyligen bekanta på deras fritidsställe på Blidö där de låtit bygga en helt ny och mycket fin bastu alldeles nere vid vattnet. De hade köpt alla bastuprodukter från Bastubutiken och var mycket nöjda.

Saunasweden har också ett stort sortiment av bastuprodukter .